Yhteistyökumppanit

Tapani pelaa Suomen maajoukkueessa ja toimii maajoukkueen kapteenina 2014 EM-kilpailuissa Sveitsin Genevessä. Tapani on kilpatasolla pro-pelaaja, joka on sijoittunut palkintopallille niin kotimaisella pro-tourilla kuin eurooppalaisella EuroTourilla. Tämän kauden pisteissä Tapani on EuroTourilla kolmantena ja kotimaisella pro-tourilla toisena.  

Tapani edustaa seuratasolla Kankaanpään Tomoottajia ja Turun 7k:ta ja pelaa myös Prodiscus Pro teamissa. Tapania tukemassa ovat myös Sokos Hotel Caribia ja TaMi -kuntosali.

Tapani toimii myös Suomen frisbeegolfliiton varapuheenjohtajana ja Suomen PDGA-koordinaattorina, eli Suomen edustajana kansainvälisessä liitossa. Lisäksi Tapani ylläpitää Suomen suosituinta frisbeegolf-aiheista keskusteluforumia frisbeegolf-forum.fi.


Lähde tukemaan Tapania ja järjestä yrityksellesi viihdyttävä liikuntapäivä
.

Frisbeegolf on firmojen liikuntapäivien uusi, ehdoton suosikkilaji. Tapani on vetänyt lukuisille yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille firmagolf-tapahtumia ja aina on viihdytty. Firmagolf on liikunnallinen ja sosiaalinen tapahtuma, jossa on helppo tutustua lajiin - kaikki oppivat perustekniikat kädestä pitäen ja käden käänteessä.

Firmagolfiin osallistuminen ei vaadi kokemusta lajista, vaan kaikki välineet saa käyttöön järjestäjän puolesta ja ennen radan kiertämistä harjoitellaan heittämistä yhdessä. Tekniikkaharjoittelun jälkeen heitetään kierros radalla muutaman hengen ryhmissä. Porukasta riippuen, kisataan leikkimielellä tai hampaat irvessä. Tavanomainen firmagolf kestää pari tuntia, josta treenataan ensimmäinen tunti ja heitetään toinen.

Tapahtumasta voidaan räätälöidä juuri Sinun yrityksesi näköinen. Ota yhteyttä Tapaniin, ja kysy lisää mahdollisuuksista.

Tapani Aulu
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358-504051472

 

Yhteistyökumppanit

 

Nettipertti      

/